Online Backup opfylder kravene fra datatilsynet vedr. Personfølsomme data.

Betaling
Hos os kan du betale med Dankort, Visa/Dankort og din betaling sker vi en sikker linie, da vi benytter SSL(Secure Socket Layer) i vores betalingssystem.

Data du sender i forbindelse med køb - betalt med dankort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Onlinebackup.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for bestillingen trækkes først når vi sender dig dit brugernavn og kodeord. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Levering
Levering af varen vil ske inden for 2,5 time (indenfor normal arbejdstid) og du vil IKKE blive opkrævet nogen former for leveringsomkostninger, kun et oprettelsesgebyr på 300,-

Reklamationer
Da online backup er et abonnement på en ydelse kan du altid opsige dit abonnement og fra opsigelsestidpunket få refunderet restbeløbet af for denbetalte abonnementsperiode. Første gang du logger ind med det tilsendte brugernavn og password, acceptere du også at du ikke længere kan påberåbe dig de sædvanlige 14 dages fortrydelsesret jf. dansk købelov, da du derved tager ydelsen i brug og ikke længere kan refundere den i samme stand som ved leveringen.

Butikkens juridiske adresse

OnlineBackup ApS
Høeg Hagens vej 8
9210 Aalborg SØ

Tel: +45 7020 9003
email: info@onlinebackup.no
CVR-nr.: 31481694